Beskrivelse

Rubin i Zoisit

Nøgleord: Udvidelse af indre og ydre udvikling, vækning af dit sande selv, glæde og engagement i livet, helbredelse, øgning af din livskraft

Chakraer: Hjerte, Tredje øje

Element: Storm

Stjernetegn: Vædderen, Vandmand

Rubin zoisit giver en kæmpe energi af lykke, taknemmelighed, overflod, vitalitet og vækst. Stimulerer hjertet og hjælper dig med at åbne op for den guddommelige kærlighed. Zoisit hjælper med at lindre sorg, vrede, fortvivlelse og nederlag, og det er en stærk sten til dyb dyb helbredelse, som den gør ved at aktivere kroppens forsvars og helbredende mekanismer. Det er en energigivende helbreder på det fysisk plan og hjælper med at genoprette vitaliteten efter stråle påvirkning fra f.eks kemoterapi eller efter andre farmaceutiske behandlinger.

Rubin i zoisit kaldes også Anyolit som er et Massai-ord “anyoli” betyder grøn, denne sten lavet af grøn zoisit samt Rubin.

Bekræftelse: Jeg er taknemmelig for den uendelige overflod på Jorden

Rubin i Zoisit forbedre forbindelsen mellem dit hjerte og din hjerne.
I livet vil dette ikke altid spille sammen. Det, som hjertet ønsker, er noget, som sindet normalt vil forsøge at dulme/dæmpe.
Men med tilstedeværelsen af ​​Rubin & Zoisit finder disse et samspil og producere fantastiske resultater.
Rubin i Zoisit har en stærk åndelig natur, der også hjælper dig med din bevidsthed og åndelige læring. Den vil give dig adgang til din sjæls hukommelse.
Rubin zoisit vil give dig en overflod af energier af helbredelse, der vil hjælpe dig med at frigøre undertrykt vrede eller følelser af selvskadelse. Fortiden er fortiden, og alt, hvad der hører til fortiden, skal ikke længere være i nutiden eller i dit hjerte. Fordi jo længer og fastere du holder i disse skadelige følelser, desto mere vil de ødelægge dig indefra. Energierne i Rubin & zoisit hjælper dig med at bringe disse skjulte følelser til overfladen for til sidst frigive dem fra dit hjerte. Rubin zoisit har stærke livskraftenergier, som vil bringe den, der bærer den en positiv og glæde følelse, og er specielt god for dem der kæmper med emotionelle sygdomme som f.eks. depression.
Den er ligeledes meget gavnlig for de reproduktive organer og bruges ofte til at behandle infertilitet, impotens og anden seksuel dysfunktion.

Den kan hjælpe med at afgifte kroppen, behandle infektioner. Den vil stimulere nyrerne og milten samt regulere stofskifte for at løse problemer med vægtstigning eller vægttab.

Rubin zoisit er en vitalitetssten, og tiltrækker energier af velstand og overflod, og den vil hjælpe dig med at realisere dine drømme. Din lykke, lidenskab, tilfredshed og sikkerhed vil blive forstærket, mens følelser af jalousi, usikkerhed, bitterhed og vrede vil blive fordrevet.