Beskrivelse

Regnbue Hæmatit Kugler

Storslående POWERFULDE Regnbue hæmatitter iriserende farver-rød, guld, blå, grøn og violet- mere levende end jeg nogensinde har set i andre regnbue hæmatit varianter Regnbue Hæmatit Kugler (lette at have i lommen, kan også bruges til massage.
Disse Regnbue hæmatitter er meget stærkere og mere alsidige end nogen anden hæmatit eksemplarer, som jeg er stødt på før. De gør meget mere end blot at give den sædvanlige jordforbindelse og beskyttelse som Hæmatit traditionelt er kendt for. De kombinerer den stærke påvirkninger af jordforbindelse og dit indre med evnen til resonans af de højeste frekvensvibrationer.
Fremmer balance, hjælper med at bringe klarhed og fornuft til følelser, specielt hvor følelserne dræner dig for alt overskydende energi, har en magnetisk energi, som vil absorbere alt negativt og omdanne det til positivt, giver bedre selvværd, og ved negative handlemønstre vil den bringe fred og ro, og give dig en dybere forståelse af, hvordan du kan bruge dine ilder følelser, samt fantasi til at komme videre i dit liv.
fremmer den livsenergi der er i dig, og hjælper med at grounde dig men samtidig at du kan få en følelses af at nå helt op til himlen. Giver glæde i livet, åbner din kreative evne til at udforske nye tanker, ideer og metoder. Ved at acceptere og erkende at der i princippet ingen grænser er, bortset fra dem, du placerer på dig selv, vil denne regnbue hæmatit fører dig et stort skridt videre til alt du måtte ønske dig. Du er så grænseløs som du tør at være. Du er så stor som universet, og så lille som et atom.
Sten af “SINDET” – forbedrer mentale evner og nytænkning

Er også god til:

Bentøjet, blodomløb, fred, Lykke og kærlighed, menstruations-smerter, fjerner negative energier, god ved problemer med søvnen, tankemylder,