Beskrivelse

Pyramide Himalaya salt lampe, håndskåret AA kvalitet bund af rosen træ ca. 3,5 KG.

Denne Himalaya pyramide salt lampe er et unika, og vil pryde ethvert hjem eller behandlerlokale. Måske den kunne gives som en gave til en særlige lejligheder f.eks værtindegave ved påske, jul, konfirmationsgave, fødselsdage, babyshower eller Valentinsdag mm.
Himalaya pyramide salt lampen, skaber en fantastisk stemning, og lyset i den fremhæver den naturlige skønhed af Himalayasaltets orange farve, som derved skaber en fantastisk og stemningsfuld atmosfære. Alle Himalayasalt pyramiderne, er lavet af et enkelt stykke, og er håndudvalgt. Her får du med andre ord en oase af wellness- og velvære direkte ind hjemmet. Hver saltlampe er unik og kan derfor variere i højden og diameteren.

Himalaya pyramide salt lampen vejer ca 3,5 kg.

Du ved ikke hvad du mangler, hvis du aldrig har ejet en Himalaya salt lampe. Det er som at have et vindue åbent – en sagte glødende naturlig kilde til frisk, ren luft – på dit skrivebord, i din stue, ved siden af sengen, eller hvor som helst du vælger at sætte den.
1. Himalaya pyramide salt lampen renser luften
Nok den mest kendte fordele – og hvorfor de fleste mennesker bruger den – er på grund af deres utrolige magt til at fjerne støv, pollen, cigaretrøg, og andre forurenende stoffer fra luften. “Men hvordan gør de det”, Himalaya pyramide salt lamper renser luften gennem kraften af hygroskopi, hvilket betyder, at de tiltrækker vandmolekyler fra det omgivende miljø og derefter absorbere disse molekyler – samt eventuelle fremmedlegemer de kan bærer – i salt krystallen.
2. Himalaya pyramide salt lampen reducer Allergi & astmasymptomer
Fordi Himalaya pyramide salt lampe fjerner mikroskopiske partikler af støv, selskabsdyr skæl, mug og lignende fra den omgivende luft, placere en lampe (lille lampe = 2 kg.) eller to i de rum, hvor du tilbringer mest tid, dette kan skære dramatisk ned på allergi symptomer. Selv folk, der lider af astma bør bemærke en stor forskel efter en uge eller to.
3. Himalaya pyramide salt lampe letter Hoste
Når en Himalaya salt lampe varmes op og begynder sin hygroskopiske rensning af luftbårne partikler, ændres også de molekyler, som frigives. (Husk dine kemi lektioner) De fleste boliger er fyldt med positivt ladede ioner, som ikke er særlig godt for en persons helbred. De positive ioner er skabt af en række ting, men den primære kilde til det meste er vores elektronik. Himalaya pyramide salt lamper absorberer vand og partikler fra luften, og tager alle de positive ioner med sig. Når det herefter opvarmede salt bringer vandet tilbage i luften, er det totalt renset, og alle negative ioner er fjernet, som gør at vi kan holde lungerne i kampform.
Himalaya pyramide salt lamper hjælper din krop til at filtrere luften mere effektivt, så eventuelle fremmedlegemer, du tilfældigvis måtte indhalerer ikke kommer ned i lungerne.
4. Himalaya pyramide salt lamper øger energiniveauet
Under en køretur gennem landskabet med vinduerne nede, eller hvis du bruger tid ved havet eller i bjergene, eller blot tager et brusebad om morgene er noget de fleste vil finde forfriskende. Denne friskhed og enda med et øget energineveau kan du få med et splitsekund ved at tænde for din Himalaya salt lampe. Efter omkring en uge, bør du mærke en forskel.
5. Neutraliserer Elektromagnetisk stråling
I dag, lever mange af os i et kæmpe hav af elektromagnetisk (EMF) stråling, der strømmer ud fra vores elektronik (fjernsyn, computer, mobiltelefon, tablet, apparater, Stereo, osv). Men de er usynlige, og har langsigtede virkninger og kan have ganske alvorlig konsekvenser. Konstant udsættelse for EMF-stråling er kendt for at øge stressniveauet, forårsage kronisk træthed, og mindske kroppens immunforsvar, blandt andre ting.
Himalaya salt lamper neutralisere elektromagnetisk stråling.
6. bedre søvn
En anden bivirkning, som resulterer fra over-eksponering af positive ioner i luften er, at det fratager dig kvalitets søvnen. Dette sker, fordi disse positivt ladede partikler reducere blod og iltforsyning til hjernen, som resulterer i uregelmæssige søvnmønstre. Himalaya pyramide salt lamper er naturlige negative ion-generatorer, og kan bidrage med at vende denne udfordring med søvnen. Tag en eller to små lamper med ind i dit soveværelse for at forbedre luftkvaliteten, så du kan få en bedre nattesøvn.
7. Forbedre humøret & koncentration
Himalaya pyramide salt lamper er en fantastisk måde til at naturligt øge dit humør eller til at hjælpe dig med at slappe af og slappe af sidst på dagen, og er fantastisk til at forbedre koncentration. Igen, dette skyldes effekten af de negative ioner på din krop, som forbedre blod og iltforsyning til hjernen og andre organer, samt at giver et boost af serotonin – Det er den neurotransmitter, som gør at vi (bogstaveligt talt) føler os lykkelige.
8. Årstids bestemte emotionelle forstyrelser.
Ud over at generere negative ioner, som forbedrer humør og energi niveauet, giver det bløde, naturlige lys, fra en Himalaya pyramide salt lampe også dens varme glød af solskin, som i sig selv kan bruges til at lindre symptomerne på årstids bestemte forstyrelser. I sær når dagene bliver kortere, bliver mange sløve, men det hjælper denne lampe også med.
9. Reducer statisk elektricitet i luften
Selvom det ikke er “sundheds fordel” ved første øjekast, er statisk elektrisitet ret irriterende. Det forårsager stress, forlegenhed og frustration. Statisk stød, når du mindst venter det, som f.eks. når du tager i et dørhåndtag, kysse din mand eller kone før sengetid, eller forsøger at klappe din hund eller kat. Ved brug af lampen, mindsker du noget af dette
10. Miljørigtig Lyskilde
Sidst men ikke mindst: er Himalaya pink salt lamper miljøvenlige.