Beskrivelse

Sølv Pentagram med ravn og læder snor

Dette pentagram er baseret på pentagrammets – Femtakket stjerne i en cirkel, og Gudinde tegnet. De fem.. punkter repræsenterer de 4 elementer af stof (jord, luft, ild og vand) plus kvintessensen femte element, cirklen forbinder de fem elementer, men er også et symbol på inddæmning og beskyttelse, og med det enkelt punkt opad, er det også et symbol på rigtighed. Er blevet båret til at opnå viljestyrke og succes, et dejligt smykke fuldt af mystik og magt

Hvis Ravnen er kommet ind i dit liv, kan du også forvente, at din fantasi bliver tændt, og du kan bestemt forvente, at mange ændringer begynder at tage form i dit liv. Ravnen handler om skabelse, og nogle gange for at skabe, må vi først give afkald på gamle vaner. Med Ravnen som “medicin” vil du modigt blive ført ind i fordybningerne i dit indre jeg, og blive givet ikke kun viden om hvad der skal gøres, men visdom og hvorledes du kan foretage de nødvendige ændringer. Og selv om disse ture til tider kan være skræmmende at gennemføre, kan de være de mest helende. Forandring er en del af det naturlige hjul i livet, og alt dette er en del af Ravnens’s omdømme som et tegn, der skal ødelægges for at føde noget nyt. Dette er et vigtigt element i mystikken i Ravnens egen magi.

Ravnen er fremragende, altid villige til at gå i gang med ture ind i tom rummet, og er i stand til at levere de medbragte budskaber. Ravnen vil lære dig at være hurtig i gerningerne, men forsigtig nok i dine handlinger for at bibeholde din sikkerhed. Men i samme åndedrag lærer de dig også, hvordan man ikke skal skræmmes. Ravnen er kendt som værende den mest intelligente af alle fuglene.


Fremstillet i høj kvalitet metaller og materialer!
Unik og vintage halskæde vedhæng med.