fbpx

Kombineret Healing og Clairvoyance ca. 75 min.

DKK 1,250.00

Healing og Clairvoyance

Prøv vores Healing og Clairvoyance – det virker

Vi har bemærket at flere og flere stadig er stresset efter at de har holdt ferie. Dette kan medfører sygdomme med uoverskuelige konsekvenser på længere sigt.
NU har du muligheden for at komme ned i gear og få vejledning i hvordan du kommer videre i livet med en HEALING OG CLAIRVOYANCE på én og samme tid, således at du kan holde fanen højt!

Her symptombehandler vi IKKE:
Forholdet mellem psyke, sind og fysik og en ny sygdomsforståelse er begyndt at blive mere og mere udbredt i verden. Sygdomsforståelsen menes at have fundet klare sammenhæng mellem psyken, sindet og sygdommes opståen, dette gør at man er nød til at se på mennesket som en helhed og ikke bare en bid af dig. Det er her vi har en stor indsigt.
Som healer er dette emne af største betydning. Hvis man vælger at arbejde udelukkende med symptomet, da vil man kunne blive ved og ved og aldrig blive færdig. Hvis man ikke har fat i årsagen eller kilden til problemet, da vil virkningen blive ved at manifestere sig gang på gang. En stor del af den moderne medicins begrænsning ligger her. I og med at alting er energi og bølger, har en fysisk manifesteret virkning altid en energimæssig eller bevidsthedsmæssig årsag:
Vores fysiske kroppe er altså kun til, fordi de opretholdes af bagvedliggende niveauer af energi og balance, der vitaliserer og styrer det fysiske legeme, bl.a. gennem celledelingen. Disse forskellige ”vitalitets-niveauer” er årsagsgiverne, og dermed er det altid dem, der arbejdes med i de fleste healingsformer.
Langt størstedelen af menneskelige sygdomme har årsag i verdenen af følelser, fordi det er der, vores fokusering, som helhed, ligger. Det betyder, at vi for størsteparten lader os styre, bevidst eller ubevidst af vores følelser. En blokering i denne energi, skaber en blokering i vitalitetsniveauerne, og da det er dem, der betinger det fysiske legeme, så vil det manifestere sig som sygdom i kroppen.
Set på det på den måde giver det ikke mening, kun at arbejde med kroppen og symptomerne – til gengæld give det mening at arbejde fra og på så mange niveauer samtidig som muligt. Dette kan gøres, hvis healeren vil sætte sig ind i grundlæggende anatomi, fysiologi, sygdomslære og i høj grad også studere psykologi, således at der er kendskab til terapeutiske spørgeteknikker og metoder. Dette er vigtigt for at kunne finde ind til årsagen af problemet/udfordringen. Da det, på trods af stor viden, alligevel ikke altid er til at finde en årsag, må healeren udvikle sin intuition og anvende den aktivt i arbejdet. Intuitionen udvikles sammen med kontakten til Sjælen og dette er det vigtigste værktøj for healeren.

Healing er bogstaveligt talt som det lyder, netop at hele op.

Hvornår har du brug for healing?:
– Har du en skade?
– Er du lige blevet opereret?
– Ønsker du at sætte skub i personlig udvikling og mere kropsbevidsthed?
– Har du følelsesmæssige blokeringer
– Eller har du har brug for velvære og fornyet energi?
Så er healing lige noget for dig! Vi møder altid vores klienter lige præcis der hvor de er, og ønsker at skabe det mest behagelige behandlingsforløb til dig, enter på en af vores klinikker, i Holbæk eller Hvidovre, eller lige præcis der hvor du er, som fjernhealing.

Lad os starte med det grundlæggende: Du har et personligt energifelt, som omgiver din krop. Dit energifelt er forbundet med universel kraft, og dine chakraer bevæger energi ind og ud mellem dem, nærer dit energifelt og dermed din krop.

Healing – helbredelse

Hvad der sker i dit eget energifelt er spejlet i din krop, så når din chakra er dysfunktionelle, bevæger energien sig ikke rigtigt, og din psyke og krop vil manifestere sig med mindre energistrøm og som f.eks depression, angst eller endda sygdom og skade. Når en healer hjælper dig med at foretage korrektioner til blokerede chakraer eller andre forvrængninger i dit energifelt, korrigerer det også det tilsvarende problem i psyken og kroppen. Ved at rydde, oplade og afbalancere chakraerne, kan én healer behandle krop sind og ånd, OG der er ikke kun en måde, hvorpå healing er unik. Her er lidt flere:

1. Healing helbreder næsten alt.

Med mine mange års erfaring, som healer har jeg set healing, helbrede alt fra helt lukkede chakraer til depression, folk der skulle hjælpes op af trappen, som valsede ned af igen – til kunder der har været svimle i over 30 år, hvor ingen læger psyk. eller andet har kunnet forklarer en årsag, til på 10 gange ikke at være svimle mere, healing af store kræft svulster der beviseligt på skanningsbilleder på kun 4 gange blev væsentligt mindre, knuste hjerter, brudte knogler, astma mm.. Jeg har ikke kun set det, men også oplevet dette.

Healing kan bruges til mange ting, så længe det er tilpasset individets livsplan. Jeg har hjulpet mange mennesker med mentale, følelsesmæssige og fysiske lidelser. Healing har ingen grænser, fordi det universelle energifelt ingen grænser har.

2. Healing opdager sygdom, før fysiske symptomer udvikler sig.

Traditionel vestlig medicin er kropsbaseret, hvilket betyder, at den behandler fysiske problemer, men Hvis der ikke endnu er fysiske symptomer, kan vestlig medicin i virkeligheden stille meget op. Du har måske oplevet det: Du går til en læge og beklager dig over et symptom, men lægen kan ikke finde noget “forkert”, selv om du mærker det i din krop, og at du ved at noget er “forkert”. her er det et problem i dit energifelt, som blot ikke er kommet op til overfladen.

En dygtig healer kan mærke sygdom og lidelser i dit energifelt længe før de manifesterer sig som en rigtig fysisk skavank. Forvrængninger eller blokeringer i dit energifelt vil efterhånden vise sig i kroppen som smerte eller sygdom, men med healing kan du behandle grunden hertil, og eliminere tilstanden, før den nogensinde manifesterer i fysisk din krop.

3. Healing kan helbrede alle aspekter af dig: krop, sind og sjæl.

Mens vestlig medicin er fremragende til behandling af fysiske problemer, er det straks værre når vi snakker mentale, følelsesmæssige eller åndelige aspekter i en sygdom. Alle disse aspekter af dit væsen er som sammenvævede tråde som i et tæppe hvor du ikke kan trække i en tråd uden at alle de andre, bliver påvirket. Du kan med andre ord ikke behandle en del af dit væsen og forvente, at alle andre dele også skal fungere fint.

For eksempel, hvis du har højt kolesteroltal, men disse ikke fungere ordentligt, kan det skyldes uorden i dit hjerte chakra. Et ubalanceret chakra vil fortsat medføre en fysisk sygdom, og indtil du helbreder energiflowet, vil du ikke blive helbredt i din krop heller.

4. Healing er smertefri og har ingen negative bivirkninger.

Jeg er ikke sikker på, at denne skal uddybes, alle er på udkig efter “mirakeler”, som er smertefri, og ingen negative bivirkninger har. Det kan healing hjælpe dig med. Nogle mennesker føler en lille varme, der omgiver området, hvor de modtager healing, og nogle gange kan healing medfører gråd/tårer, men healingen er smertefri. Da Healing bruger energi til at helbrede, er der ingen ar eller nogen restitutionstid. Du skal dog drikke masser af vand efter heling, men ingen hospital senge eller receptpligtig medicin er nødvendige.

5. Healing virker med næsten enhver anden form for behandling.

Jeg er en stor fortaler for kan angribe sygdomme fra fler fronter. Når du er syg, vil du have alle de gode og effektive behandlinger til rådighed, som kan arbejde sammen om at helbrede dig helt, det omfatter vestlig medicin og med andre helbredelsesformer, som akupunktur eller massage. Tanken er, at du helbreder din krops- energifelt helt, hvilket kan kræve at du rettes op fra flere fronter. Healing er et all-round godt valg: solide resultater, grænseløse helbredende evner og nul negative påvirkninger. Hvorfor ikke prøve det?

 

Shopping Cart