Beskrivelse

Hvid Salvie røgelsespinde fra HEM

Hvid Salvie røgelsespinde fra HEM bliver ikke nemmere, fri for gløder fra det “tørret” hvid salvie
Er indianernes foretrukne røgelse, når der skal renses rum, huse, dig på det mere subtile plan, samt når der skal skabes kontakt til den åndelige verden.
Når du brænder hvid salvie, og fokuserer på dit ønske/ritual og dine bønner, så medvirker det til at opløse negative, og uønsket energi. Du giver plads til ren og frisk energi i dit felt og dit chakra system, hvor din energi kan flyde frit igen, og du kan flyde mere fri/autentisk igennem livet.
HEM røgelsespinde er håndrullet i Indien, og indeholder ingen animalske ingredienser, og er EJ testet på dyr.
Deres duft er frisk, og lidt ala naturlægemidler samt lidt træagtig – som man ville kunne forvente det – uden at blive for tung. De er fremragende til brug i rituelle rengøringer og rensning, uanset om dig selv, et værelse, krystaller eller andre spirituelle værktøjer.
Brænder i omkring 50-60 minutter hver, afhængigt af forholdene.

Hem Corporation har været i røgelsesindustrien siden 1975. HEM fremstiller et stort udvalg af røgelsespinde i mere end 100 dufte. HEM røgelse er et overlegent brand inden for røgelse, der laver deres røgelse ved hjælp af rene æteriske olier, naturlige planter, frø og træekstrakter. HEM Incense Research and Development-teamet er dedikeret i den fine videnskab om dufte, og udvikler konstant nye dufte med fokus på at finde medicinske egenskaber, der er almindeligt anvendt i aromaterapi og har været det i tusindvis af år.

Hver HEM-pind er håndrullet i et produktionsanlæg i Mumbai og Bangalore, Indien. Strenge kvalitetskontrolprocesser sikrer, at du kun modtager de fineste pinde og ren aroma tilfredshed.