Beskrivelse

Hjerte formet Himalaya salt fyrfadsstage, håndskåret AA kvalitet ca. 1 KG.

Denne fyrfadsstage er den perfekte gave til særlige lejligheder f.eks værtindegave ved påske, jul, konfirmationsgave, fødselsdage, babyshower eller Valentinsdag mm.
Himalaya saltstagen, skaber en fantastisk stemning, og lyset i den fremhæver den naturlige skønhed af Himalayasaltets orange farve, som derved skaber en fantastisk og stemningsfuld atmosfære. Alle Himalayasalt fyrfadsstagerne, er lavet af et enkelt stykke, og er håndudvalgt. Her får du med andre ord en oase af wellness- og velvære direkte ind hjemmet. Hver saltlampe er unik og kan derfor variere i højden og diameteren.

Himalaya fyrfadsstage ca 1 kg.

Du ved ikke hvad du mangler, hvis du aldrig har ejet en Himalaya saltlampe. Det er som at have et vindue åbent – en sagte glødende naturlig kilde til frisk, ren luft – på dit skrivebord, i din stue, ved siden af sengen, eller hvor som helst du vælger at sætte den.

1. Saltlamper renser luften
Nok den mest kendte fordel – og hvorfor de fleste mennesker bruger den – er på grund af deres utrolige magt til at fjerne støv, pollen, cigaretrøg, og andre forurenende stoffer fra luften. “Men hvordan gør de det ?”, Himalaya saltlamper renser luften gennem kraften af hygroskopi, hvilket betyder, at de tiltrækker vandmolekyler fra det omgivende miljø og derefter absorberer disse molekyler – samt eventuelle fremmedlegemer de kan bære – i saltkrystallen.

2. Reducerer allergi & astmasymptomer
Fordi Himalaya saltlamper fjerner mikroskopiske partikler af støv, selskabsdyr skæl, mug og lignende fra den omgivende luft, placerer man en lampe (lille lampe = 2 kg.) eller to i de rum, hvor du tilbringer mest tid. Dette kan skære dramatisk ned på allergisymptomer. Selv folk, der lider af astma bør bemærke en stor forskel efter en uge eller to.

3. Letter Hoste
Når en Himalaya saltlampe varmes op og begynder sin hygroskopiske rensning af luftbårne partikler, ændres også de molekyler, som frigives. (Husk dine kemilektioner) De fleste boliger er fyldt med positivt ladede ioner, som ikke er særlig godt for en persons helbred. De positive ioner er skabt af en række ting, men den primære kilde til det meste er vores elektronik. Himalaya pink saltlampe absorberer vand og partikler fra luften, og tager alle de positive ioner med sig. Når det herefter opvarmede salt bringer vandet tilbage i luften, er det totalt renset, og alle positive ioner er fjernet, som gør at vi kan holde lungerne i kampform.
Himalaya pink saltlamper hjælper din krop til at filtrere luften mere effektivt, så eventuelle fremmedlegemer, du tilfældigvis måtte indhalere, ikke kommer ned i lungerne.

4. Øger energiniveauet
Under en køretur gennem landskabet med vinduerne nede, eller hvis du bruger tid ved havet eller i bjergene, eller blot tager et brusebad om morgenen, vil du opleve en følelse af at blive forfrisket. Denne friskhed og et øget energiniveau kan du få med et splitsekund, ved at tænde for din Himalaya saltlampe.
Efter omkring en uge, bør du mærke en forskel.

5. Neutraliserer Elektromagnetisk stråling
I dag, lever mange af os i et kæmpe hav af elektromagnetisk (EMF) stråling, der strømmer ud fra vores elektronik (fjernsyn, computer, mobiltelefon, tablet, apparater, Stereo, osv). Men de er usynlige, og har langsigtede virkninger og kan have ganske alvorlig konsekvenser. Konstant udsættelse for EMF-stråling er kendt for at øge stressniveauet, forårsage kronisk træthed, og mindske kroppens immunforsvar, blandt andre ting.
Himalaya saltlamper neutraliserer elektromagnetisk stråling.

6. Bedre søvn
En anden bivirkning, som resultat fra over-eksponering af positive ioner i luften er, at det fratager dig kvalitets søvnen. Dette sker, fordi disse positivt ladede partikler reducerer blod og iltforsyning til hjernen, som resulterer i uregelmæssige søvnmønstre. Himalaya pink saltlamper er naturlige negative ion-generatorer, og kan bidrage med at vende denne udfordring med søvnen. Tag en eller to små lamper med ind i dit soveværelse for at forbedre luftkvaliteten, så du kan få en bedre nattesøvn.

7. Forbedrer humøret & koncentrationen
Himalaya pink saltlamper er en fantastisk hjælp til naturligt at øge dit humør eller til at hjælpe dig med at slappe af sidst på dagen, og er fantastisk til at forbedre koncentrationen. Igen, dette skyldes effekten af de negative ioner på din krop, som forbedrer blod og iltforsyning til hjernen og andre organer, samt at give et boost af serotonin – Det er den neurotransmitter, som gør at vi (bogstaveligt talt) føler os lykkelige.

8. Årstidsbestemte forstyrrelse
Ud over at generere negative ioner, som forbedrer humør og energiniveauet, giver det bløde, naturlige lys, fra en Himalaya pink saltlampe også den varme glød af solskin, som i sig selv kan bruges til at lindre symptomerne på årstidsbestemte forstyrrelser. Især når dagene bliver kortere, bliver mange sløve, men det hjælper denne lampe også med.

9. Reducerer statisk elektricitet i luften
Selvom det ikke er en “sundhedsfordel” ved første øjekast, er statisk elektricitet ret irriterende. Det forårsager stress, forlegenhed og frustration. Statisk stød, når du mindst venter det, som f.eks. når du tager i et dørhåndtag, kysser din mand eller kone før sengetid, eller forsøger at klappe din hund eller kat.
Ved brug af lampen, mindsker du noget af dette.

10. Miljørigtig lyskilde
Sidst men ikke mindst: er Himalaya pink saltlamper miljøvenlige.