Hemp Tea – Simply Hemp

Pris :- 65,00 DKK Per Pice

1 på lager

Beskrivelse

Hemp Tea – Simply Hemp

Sendes kun til pakkeshop

En velsmagende nyhed: Dutch Harvest Hampte fra hollandske marker. En lækker, sund te fra den bæredygtige ‘fiberhamp’ plante. Simply Hemp er hampte i den reneste form: en frisk infusion af hampblade, – blomst og frø.

Smag: Simply Hemp smager frisk, mild, let sødlig med en distinkt karakter unik for hampen.

Ingredienser: Hampblade, -blomst og –frø*

Tilberedning:

Anvend 1 spiseske til en 1 liter vand / 1 teske per kop
Hæld kogende vand over
Lad trække i 5 til 7 minutter.

* Vores Hemp Tea er usprøjtet og NON-GMO certificeret.

Indhold: 40 gram – svarende til ca. 40 kopper.

Ren ØKO C.B.D Te er en frisk infusion af hamp blade, – blomst og frø (100 %). Dutch Harvest C.B.D Te anvender kun bionedbrydeligt materiale – hele posen er 100 % bio-nedbrydelig og pakket på en social-økonomisk virksomhed. Hamp teen stammer fra samme marker som Sana Hemp Juice. Indeholder C.B.D / C.B.Da: ca. 2 %.
* Vores hampete er dyrket uden brug af sprøjtemidler og er NON-GMO certificeret.

** Alle øvrige ingredienser er økologiske. Desværre må vi ikke markedsføre teen med økologiske certifikat, da ingredienserne bliver ompakket til hampeteen. Alle urter er helt naturlige og fri for smagsstoffer eller aromaer.

Indhold: 40 gram / ca. 40 kopper te

Dutch Harvest er skabt ud fra passion og forbløffelse. Passion for den alsidige plante hamp, og forbløffelsen over at den ikke er mere udbredt. Kombiner det med en forkærlighed for te og voíla – Dutch Harvest Hemp Tea!

Hampte
Vores hampte er produceret af blade og blomst. Vi kalder det også for en ‘hampe infusion’, da den fås både som 100 % ren hamp, og i 3 forskellige smage. Når teen høstes, vil der allerede forekomme spæde frø i blomsten, som du også vil finde i vores te. Teen er løs, hvorfor tebladene får lov til at være store.

Smagen
Hampeteens smag kan bedst beskrives som mild, frisk og let-sødlig. Den har en smule bitter eftersmag, som nogen sammenligner med grøn te. Dog er den ikke nær så bitter som grøn te. Andre beskriver den som en frisk slags brændenældete. Uanset hvad man mener, så har hampeteen en unik smag – så smag for dig selv – prøv teen og find ud af om det er noget for dig!

Yderligere information

Vægt 0.132 kg