Hemp Chai te

Pris :- 65,00 DKK Per Pice

2 på lager

Beskrivelse

Hemp Chai te

Sendes kun til pakkeshop

Hemp Chai te er inspireret af Chai teen der har sin oprindelse i Indien, Nepal, Tibet og Pakistan. Ordet Chai betyder te. Chai teen var mest anvendt i Ayurvedisk naturopati. Der findes forskellige versioner af Chai teen, afhængig af regioner. Normalt baseres Chai teen på sort te, men vi har skabt en ny version med hamp som basen. Det bliver til en mild og fyldestgørende Hemp Chai Te.

Smag: Hemp & Chai teen har en rig, let krydret og let sødlig smag.

Ingredienser: Hampblade, -blomst og –frø* (60%), citrongræs**, fennikel**, kanel**, ingefær**, persille**, kardemomme**, rosépeber**, lakrids**.

Tilberedning:

Anvend 1 spiseske til en 1 liter vand
Hæld kogende vand på
Lad trække i 5 til 7 minutter
* Vores hampete er dyrket uden brug af sprøjtemidler og er NON-GMO certificeret.
** Alle øvrige ingredienser er økologiske. Desværre må vi ikke markedsføre teen med økologiske certifikat, da ingredienserne bliver ompakket til hampeteen. Alle urter er helt naturlige og fri for smagsstoffer eller aromaer.

Indhold: 40 gram – svarende til ca. 40 kopper

Dutch Harvest er skabt ud fra passion og forbløffelse. Passion for den alsidige plante hamp, og forbløffelsen over at den ikke er mere udbredt. Kombiner det med en forkærlighed for te og voíla – Dutch Harvest Hemp Tea!
Hampte
Vores hampte er produceret af blade og blomst. Vi kalder det også for en ‘hampe infusion’, da den fås både som 100 % ren hamp, og i 3 forskellige smage. Når teen høstes, vil der allerede forekomme spæde frø i blomsten, som du også vil finde i vores te. Teen er løs, hvorfor tebladene får lov til at være store.

Smagen
Hampeteens smag kan bedst beskrives som mild, frisk og let-sødlig. Den har en smule bitter eftersmag, som nogen sammenligner med grøn te. Dog er den ikke nær så bitter som grøn te. Andre beskriver den som en frisk slags brændenældete. Uanset hvad man mener, så har hampeteen en unik smag – så smag for dig selv – prøv teen og find ud af om det er noget for dig!

Yderligere information

Vægt 0.132 kg