Beskrivelse

Håndlavet Scalar halskæde (BIO-ENERGI) 6500-8000 negative ioner

Er lavet af særlige islandsk vulkansk lava, der indeholder over 70 naturlige kosmiske energi mineraler, fremstillet på vores ISO-certificeret fabrik, forarbejdede under ekstreme temperatur. Vores Scalar halskæde har de højeste negative ioner overhovedet på markedet der gør at det er den mest effektive og også her du får hurtigst resultater. I denne er der dybhavsarter fra vulkanske klipper som kun findes i Japan og udleder mere scalar energi end nogen Scalar halskæde i branchen. Denne Scalar halskæde udsender scalar energi, den væsentligste der har K40 resonans, som fremmer positiv ladninger af energi & bidrager til at opretholde energibalancen. Scalar energi er en naturlig god energi & har ikke nogen bivirkning.

SCALAR ENERGI HALSKÆDE med min 6500-8000 negative ioner pr cm2/sek Dette er det højest mulige indhold af negative ioner!
Din pakke indeholder:
Dit SCALAR ENERGI smykke.
Dit Quantum halskæde autensitit kort.
En kæde til dit smykke.
En flot box til opbevaring af både smykke og kort
Energien i SCALAR ENERGI smykkerne forsvinder IKKE med tiden. Du kan altså gå med det samme SCALAR ENERGI smykke gennem hele livet, og vedvarende nyde godt af alle dens mange fordele.
Quantum Scalar 6500-8000 Ion vedhæng + REGISTRERINGSKORT
Med serienummer og registreringskort. Dette er den stærkeste scalar ion halskæde. De fleste er mellem 1000-1500. Leveres i en gaveæske som afbilledet.
Om Scalar Energi
Quantum vedhænget er fremstillet af naturlige mineraler, der er fusioneret og strukturelt bundet sammen på molekylært niveau. Det producerer Scalar Energi, der hjælper med at forbedre din krops biofeldt. Det hjælper til at genoprette den energi, der er blevet svag i kroppen. Ved at genoprette energibalancen i kroppen hjælper den dig med at vedligeholde dit helbred og velbefindende.
Scalar energi er en unik form for energi, som vil integrere sig i hele kroppen. Dette hjælper med at holde den elektriske ladning gennem cellemembraner på et optimalt niveau, hvilket betyder, at næringsstoffer flyttes ind og affald flyttes ud af dine celler ved maksimal effektivitet, med åbenlyse fordele for cellerne. Over tid, med regelmæssig brug, fremmes den generelle sundhed og vitalitet.
Lad os tage et nærmere kig på, hvad scalar energi handler om. Livet er præget af energi. Alle celler producere og vedligeholde en elektrisk ladning på tværs af deres membraner. Nerveimpulser er faktisk elektriske strømme. Sammentrækning af muskler er forårsaget af skabelsen af kemisk energi. Enzymer, der letter fordelingen af mad, reparation af skadede væv, og aktiviteter inden for celler, er bærere af energi.
Energi i sig selv er ikke godt eller dårligt, men den kan anvendes på måder, der hjælper eller skader kroppen. Elektriske strømme kan anvendes til at stimulere inaktive muskler og fremme healing.
Skalar energi er tættere i dens egenskab på magneter. Den er sammensat af 5-dimensionelle stående bølger. Dette betyder at den ikke mister intensitet, hvilket kan være tilfældet for magnetisme eller varme. Den passerer gennem faste genstande hvor den implantatere sig. Desuden kan skalar energi regenerere og reparere sig selv i det uendelige, så når energien er indlejret i kroppen, kan du holde den der ved regelmæssig brug af din vedhæng.
Skalar energi styrker kemiske bindinger inden DNA, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for beskadigelse. Blod er renset og dens cellulære elementer fungerer som de skal og immunforsvaret forbedres. Den reparerer sig selv, selv efter udsættelse for røntgenstråler.
Fordele ved Scalar Energi:
* Reducerer inflammation
* Forbedrer cirkulation
* Forbedrer det immune- og endokrine systemer
* Forbedrer cellulær ernæring optagelse og afgiftning
* Forbedrer cellulær permeabilitet
* Øger energien
* Beskytter DNA mod skader
* Bremser aldringsprocessen
* Fremmer bedre fokus og koncentration
* Forhindrer elektromagnetiske bølger påvirker dit helbred.
Ovenstående billeder viser en stigning af blodgennemstrømningen og legemstemperatur efter at bære Quantum vedhæng til en time.
Ovenstående billeder er levende blodlegemer analyse billeder af blodplasma før og efter bære Quantum halskæde i blot i 2 timer.
Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor luften føles mere forfriskende og du føler friskere, når du er ved vandfaldet eller i bjergene? Dette skyldes den overflod af “feel good” negative ioner i luften. Det normale Ion tal her i frisk landluft er 2.000 til 4.000 negative ioner per kubikcentimeter og på et vandfald, kan det være mindst det dobbelte.
Forskning har bekræftet de gavnlige virkninger af negative ioner på levende ting – planterne vokser hurtigere og sundere, dyr er roligere og udføre opgaver bedre, og mennesker bliver mindre stressede og mere vågen. Negative ioner har vist sig at lette levering af oxygen til celler, som stimulerer kropsfunktioner og foryngelse. De forøger også tilførslen af ilt til hjernen; hvilket resulterer i højere årvågenhed, nedsat døsighed, og mere mental energi.
Undersøgelser har også vist, at negative ioner med til at løfte stemningen, lindre depression og stimulerer forsvar cellerne i vores kroppe som marshal vores modstandskraft over for sygdomme. Desværre, air-condition, udstødningsgasser, cigaretrøg, lysstofrør, mobiltelefoner, elektrisk og elektronisk udstyr, TV og computerskærme – alle disse negativt nedbryder negative ioner fra vores omgivelser og i stedet øge de positive ioner, som er blevet knyttet til muskler og ledsmerter, irritabilitet, humørsvingninger, hovedpine, søvnløshed, sløvhed, mindsket effektivitet og generel mangel på sundhed.