Geoder

Plus evt. fragt.kr. 146.00kr. 220.00

Altid fri fragt til pakkeshop ved køb for 1000 kr.

  • Kort beskrivelse medfølger på dine sten/krystaller
  • Har du spørgsmål til valg af sten og krystaller ring blot til os
Du kan betale her med:
  • MobilePay logo

Geoder er sjove at have, de er som regel runde og finder du dem i naturen er de i meget varierende størrelse, lige fra en tennisbold til en softball, og det sjove ved dem er at du vil opleve at de ikke vejer helt så meget som hvis det var en massiv sten. Navnet geode kommer fra Geoides der er græsk og betyder JORDISK.

Forskellige typer geoder vi har

Pink Kvarts geode (indfarvet)

Disse pink kvarts geoder har det vildeste lys! og netop kvarts geoden er et af mine yndlingsstykker, og har du først haft et stykke vil du hurtigt forstå hvorfor. FOR de er magiske.

Når du ser ind i disse geoder vil de minde dig om de fortryllede skove, eventyrer, regnbuer, enhjørninger og de forskellige riger der findes, og som ikke kan ses med det blotte øje. Kvartsen forstærker alle dine energi punkter, og er fantastiske nemme at programmere med dine intentioner. Kvarts forbinder sig til ejeren, og hvis du bruger tid på og med den, vil den  “huske” alle de behov og ønsker du måtte have. Den vil stimulere din krop, dit sind og ånd, og hjælpe dig til at kommunikerer bedre også med de “Højere Riger”, vores guider. Kvartsen vil åbne krone chakraet, så du kan åbne for et helt nyt niveau af psykisk og intuitiv bevidsthed. Der er mange kvart geoder, og denne er pink, der giver guddommelig viden, og forbindelse opad til. Du kan med fordel bruge den under healing og meditation.

Vægten er mindre end massive sten

Vægten er ikke så høj fordi, de er hule inden i. Når du finder geoder i naturen er de for det meste runde, og banker du på dem, vil de pludselig åbne sig, og du vil blive overrasket over alle de små krystal spidser, og hvor glimtende og måske endda farverige den er inden i.

Du kan sammenligne en geode med et stykke rund klippe, der er hul inden i, og i dette hulrum kan der vokse flere krystaller på samme tid.

Hver stykke er unikt og er blevet til på forskellige måder.

I sten fra vulkaner starter det som regel som en bobbel. I andre igen kan geoder opstå i mudder aflejringer, det kunne f.eks. være i bjerg arter, hvor der over tid skabes et hulrum grundet luften, og derved vil de de ydre kanter hærde og blive til en kugle lignende genstand. Og nu er det at magien begynder, for når grundvandet bevæger sig rundt om og igennem disse klippe områder, vil det optage en række mineraler, det kunne være kvarts, kalsit (calcit), ametyst med flere, disse vil igennem tusinder af år blive aflejret inde i hulrummet og derved begynder geoden at blive som det vi kender den idag.

Der findes som sagt mange geoder i forskellige krystaller og sten, fx agat geode, og nogle af de lidt mere sjældne er sort kalsit- eller ametyst.

Geoder findes i det meste af verden

Du kan være heldig at finde geoder i det meste af verden, dog er der en større sandsynlighed hvor der er ørkener eller rigeligt med kalkholdige sten, vulkansk aske, det kunne være i Illinois, Californien, Iowa, Missouri, New Mexico, Arizona, Utah, Nevada, Indiana, Kentucky og Ohio.

Ved at trykke på stenene kan du læse mere om de forskellige sten Kvarts, Ametyst, Calcit -kalsit, Agat

Køb og find ud af agat geode betydning her

Vægt 0.100 kg
Model

, , , , , , , , ,

Indkøbskurv