Beskrivelse

Fjernhealing ved Janne

Ordet HEALING, kendes af de fleste. Jeg vil forsøge at beskrive hvad healing er, og hvordan den kan udføres.

Hvornår har du brug for fjernhealing?:
– Har du en skade?
– Er du lige blevet opereret?
– Ønsker du at sætte skub i personlig udvikling og mere kropsbevidsthed?
– Har du følelsesmæssige blokeringer
– Eller har du har brug for velvære og fornyet energi?
Så er healing lige noget for dig! Vi møder altid vores klienter lige præcis der hvor de er, og ønsker at skabe det mest behagelige behandlingsforløb til dig, i vores klinik i Stjernedalen 2, 2640  Hedehusene, eller lige præcis der hvor du er, som fjernhealing.

Fjernhealing foregår ved at Jeg Healeren og du aftaler et tidspunkt hvorpå healingen vil foregå. 10 minutter før fjernhealingen starter, ringer jeg til dig, og du skal herefter lægge dig et behageligt sted eller sætte dig godt tilrette i en stol eller sofa, uden forstyrrelser. Vi anbefaler at du slukker for alt der kan forstyrer dig som telefoner tablet, tv eller andet. Når dette er klaret, skal du accepterer at modtage fjernhealingen fra mig, hvorefter selve healingen går igang. vi vil forsøge at skabe balance i alle chakraer allerede første gang, således at energien igen kan flyde frit. Fjernhealingen tager typisk 20-30 minutter, hvorefter vi ringer dig op for at følge op på behandlingen, og fortælle lidt om hvad jeg mærkede af ubalancer/blorkeringer smerter eller andet, og hvordan din oplevelse har været.

Hvis der er en specifik ting du vil heales for, kan du skrive det til os inden, ellers klarlægger vi det i telefonen 10 minutter forinden.

Vi vil gerne have et et vellignende billede af dig, samt navn og den adresse du er på, når fjernhealingen skal forgå.

Enhver behandling indledes altid med en samtale, og under behandlingen, der foregår liggende, i fuldt påklædt tilstand, vil modtageren ofte blive afslappet, og måske falde i søvn.

De fleste oplever under processen en prikkende varme eller kulde i kroppen. Således er healing effektiv til f.eks.:

 • Muskel- og ledsmerter
 • Sportsskader
 • Efterbehandling af operationsgener
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Modvirkning af træthed og stress
 • Lindring af depression, angst og modløshed
 • Styrkelse af kropsbevidsthed og personlig udvikling
 • Beroligelse for døende og ved fødsler.
 • følelsesmæssige blokeringer
 • Altså alle fysiske og psykiske symptomer. Herunder:
  Allergier, angst, astmatiske tilstande, tankemylder, fibromyalgi, forhøjt/lavtblodtryk, betændelser, P.T.S.D, depression, hvis du mangler energi, psoreasis – slid og lede gigt, alt hormonelt, hovedpine migræne hortons klyngehovedpine, iskias problemer,  Tinnitus, div traumer.

Healing kan foretages på personer i alle aldre, og understøtter f.eks. zoneterapi, kiropraktor- eller psykoterapibehandlinger. Metoden er ikke en religion og tilhører ikke nogen trosretning – et vigtigt element i processen er blot, at modtageren er åben over for at modtage hjælp. Jeg tilbyder også fjernhealing – for klienter, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede i min klinik.