fbpx

FjernHealing ved Janne

DKK 600.00DKK 1,100.00

Ryd

Fjernhealing ved Janne

Ordet HEALING, kendes af de fleste. Jeg vil forsøge at beskrive hvad healing er, og hvordan den kan udføres.

Hvornår har du brug for fjernhealing?:
– Har du en skade?
– Er du lige blevet opereret?
– Ønsker du at sætte skub i personlig udvikling og mere kropsbevidsthed?
– Har du følelsesmæssige blokeringer
– Eller har du har brug for velvære og fornyet energi?
Så er healing lige noget for dig! Vi møder altid vores klienter lige præcis der hvor de er, og ønsker at skabe det mest behagelige behandlingsforløb til dig, i vores klinik i Stjernedalen 2, 2640  Hedehusene, eller lige præcis der hvor du er, som fjernhealing.

Før opstart af behandlingen aftaler du og jeg et tidspunkt hvorpå fjernhealingen vil foregå. På dagen vi har aftalt, ringer jeg på det aftalte tidspunkt, her tager vi en kort samtale.

Det anbefales, at du lægger eller sætter dig et behageligt sted, helt uden forstyrrelser måske med lidt afslappede musik. Når dette er klaret, skal du inde i dig selv accepterer at modtage fjernhealingen fra mig, først derefter kan healingen gå i gang.

Jeg vil forsøge, at skabe balance i alle chakraer allerede første gang, således at energien igen kan flyde frit. Fjernhealingen og samtalen tager typisk mellem 30 og 60 minutter, hvorefter vi ringer dig op igen for, at følge op på behandlingen, og fortælle lidt om hvad jeg mærkede af ubalancer/blokeringer smerter eller andet, og hvordan din oplevelse har været.

Hvis der er en specifik ting du vil heales for, kan du skrive det til os inden, ellers klarlægger vi det i telefonen ved samtalen.

De fleste oplever under processen en prikkende varme eller kulde i kroppen. Nogen mærker intet det er alt sammen helt som det skal være. Således er healing effektiv til f.eks.:

 • Muskel- og ledsmerter
 • Sportsskader
 • Efterbehandling af operationsgener
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Modvirkning af træthed og stress
 • Lindring af depression, angst og modløshed
 • Styrkelse af kropsbevidsthed og personlig udvikling
 • Beroligelse for døende og ved fødsler.
 • følelsesmæssige blokeringer
 • Altså alle fysiske og psykiske symptomer. Herunder:
  Allergier, angst, astmatiske tilstande, tankemylder, fibromyalgi, forhøjet/lavt blodtryk, betændelser, P.T.S.D, depression, hvis du mangler energi, psoriasis – slid og lede gigt, alt hormonelt, hovedpine migræne Hortons klyngehovedpine, iskias problemer,  Tinnitus, div. traumer.

Healing kan foretages på personer i alle aldre, og understøtter f.eks. zoneterapi, kiropraktor- eller psykoterapibehandlinger. Metoden er ikke en religion og tilhører ikke nogen trosretning – et vigtigt element i processen er blot, at modtageren er åben over for at modtage hjælp. Jeg tilbyder også fjernhealing – for klienter, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede i min klinik.

Vedr. bestilling af fjernhealing
Når betalingen for fjernhealingen er gennemført, skal vi bede dig sende et vellignende billede af dig selv, eller personen, der skal heales senest dagen før, til adm@krystal-healerhuset.dk. hvorefter vi inden for 2 hverdage vender tilbage til dig med et tidspunkt, hvor vi tager en personlig samtale inden healingen.
Mvh.
Krystal & HealerHuset

Vælg tid her:

30 minutter incl. samtale, 60 minutter incl. samtale

Shopping Cart