Drageblods Jaspis kugle

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Drageblods jaspis kugle & Palm stone

Er imponerende godt til at stimulere din kreative side, tiltrække kærligheden og overflod af alt. Den er en fantastisk ledsager til at nå de mål du sætter dig.

Drageblods jaspis grønne og brunlige farver finbinder dig med dit hjerte, så du nemmere hører hvad dit hjerte fortæller dig, og vil opmuntre dig til at følge kærligheden, og have medfølelse og tilgivelse med til andre og dig selv.

Drageblods jaspis hjælper dig med selv healing, og du vil derfor også blive spejlet for her igennem at kunne opløse en eventuel forkert opfattelse af dig selv, derved kan du begynder at opbygge dig selv ud fra dit reelle billede af dit sande jeg.

Drageblods jaspis vil hjælpe dig med grounde samt stimulerer din kundalini energi, og de 7 store chakra punkter i kroppen, vil blive aktiveret.

Drageblods jaspis højner energierne samt dine følelser og du vil føle en fornyet vitalitet og glæde.

Giver en fantastisk og kraftig personlig power, så du nemmere kan stå til ansigt med de udfordringer du måtte møde på din vej, og hjælpe dig med at heale de eventuelle undertrykte følelser du måtte have, samt hjælpe dig med at være i sociale sammenhænge og stråle der.

Vælg størrelser

, , , , ,

Shopping Cart