fbpx

Clairvoyance 45 – 60 min. ved Thomas

DKK 1,500.00

Clairvoyance ved Thomas

Hvor er du på vej hen? Er du på rette vej? Går du den rigtige vej???

Ordet Clairvoyance = klarsyn, men indeholder mange aspekter, så som klar-hørelse og klar-føling.
Clairvoyance vil med andre ord sige: evnen til at føle, fornemme, mærke, se & høre budskaber, der ligger uden for vores normale sanser.
Alle kan lære det, men ikke alle bliver ikke lige gode til det, det er helt afhængigt af hvor udviklet de clairvoyante evner er for den enkelte.Psykiske evner findes der flere af, som du kan læse, og clairvoyante bruger en eller flere af dem i clairvoyancen, dog er de mest almindelige:

Klarfølelse altså, muligheden for at sanse, fornemme et andet menneskes følelser tanker personlighed, konkrete hændelser.

Klarhørelse, altså muligheden til at høre beskeder, direkte eller indirekte.

Klarsyn, muligheden for at se billeder/hændelser, direkte eller indirekte.
Når jeg udfører clairvoyance, stiller jeg ind på dine vejledere, guider og skytsengel, som sammen med mine, formidler de informationer du skal have, altså dem du har brug for at få klarhed over lige nu og her, for at komme videre i dit liv, eller med en given situation eller andet. Det er generelt altid muligt at spørge mere ind til tingene.
Jeg som clairvoyant tager udgangspunkt i det sted, hvor du er i livet lige nu, og hvilke muligheder du så har lige nu og her, og hvilken udvikling dette så vil give.

Se hvad andre skriver om os

Shopping Cart