Beskrivelse

Braziliansk Bjergkrystal klynge

En Braziliansk Bjergkrystal har mange forskellige engenskaber, men nogle af nøgleordene er: Psykiske visioner, rensning, helbredelse, hukommelsesforbedring
Chakraer: Alle
Element: Storm
Fødselsmåned: april
Stjernetegn: Alle
Nummer: 7
En Braziliansk Bjergkrystal har
 healings-egenskaber:
Bjergkrystal hjælper med at etablere en stærk og klar forbindelse til de højere guider og vejledere. Disse krystaller bærer vibrationerne fra de shamanistiske healere, der har boet i områderne i århundreder. I stedet for at modtage programmering er disse krystaller lærere. Deres ekstraordinære vibration stimulerer det tredje øje og forbedre de psykiske visionære evner, der gør det muligt at få adgang til og kendskabet til helbredelse med disse krystaller. Deres energi hjælper os til bedre at forstå de oplysninger de formidler, samt informationerne de giver for at du kan opnå helbredelse. Tilskynder klarhed i tanker og formål i ens hjerte og sind. Det virker på alle niveauer af de energiske og fysiske kroppe og resonerer med alle chakraer. Forstærke enhver energi, med hvilken den bevæger sig i resonans, herunder andre sten, der konstant sender den energi til jordens elektromagnetiske felt.
Bjergkrystallens historie og anvendelser:
Er blevet brugt som helbreddelsesværktøj siden de antikke tider. I shamanistisk praksis betegnes det som “lysstenen”, et instrument til clairvoyance, og blev traditionelt brugt af australske aboriginer og prærieindianerne i Nordamerika som en talisman for visionært arbejde. Navajo mente, at det var bjergkrystallen, der først fik Solen til at kaste sit lys over verden.
Hårdhed på 7.

En krystal klynge er defineret som tre eller flere krystaller med en fælles bund. Krystallerne kan være små eller store, eller en kombination af størrelser. Denne type klynger har en meget rensende egenskab, og hjælper med at rydde op i negativitet. Det er også en beskytter som fremmer harmoni. Krystal klyngen nærmest indhylder det omkring værende område med sin stærke energi, og absorberer uønsket energi.