Beskrivelse

Ametyst klynge 830 gr. Kåret som årest sten/farve 2018

Ametyst klynge fra Brazilien er en kraft og drømme sten, hjælper mod søvnløshed. Læg en ametyst under din hovedpude for at skabe gode drømme, eller gnid den hen over din pande til at lindre hovedpine. Kan bruges til at fjerne skyldige og frygtsomme følelser, og beskyttelse mod selvbedrag, og trolddom. Bruges til at åbne for de åndelige og psykiske centre, hvilket gør den til en af de helt store magt sten. Den kan også bruges mediterer med. Symboliserer fromhed, ydmyghed, oprigtighed og åndelig visdom. Ametyst bruges også til problemer i blodet og i vejrtrækningsproblemer.
Årets Pantonfarve Ultra Lilla (PANTONE 18-3838 ULTRA VIOLET) er kommet og betyder så meget mere end ‘hvad der lige er mode lige nu’ i designens verden; Det er virkelig en afspejling af, hvad der er brug for i vores verden i dag. “- Laurie PressmaVice President for Pantone Color Institutet.
Dette afspejler at flere personer over hele verden bliver mere og mere fascineret af farver og for realiserer deres evner, samt at formidle dybe budskaber og betydninger, og det er videnskabeligt bevist at farver inspirerer og påvirker vores krop og sjæl. Årets farve er fundet, og kombinerer stabiliteten fra den blå farve og energien fra den røde. Gennem tiderne, har lilla altid været forbundet med royalitet, adelighed og prestige, spiritualitet, ceremoni, mystik, transformation, visdom og oplysning. Farven lilla kan symbolisere mystik, magi, magt og luksus.