fbpx
Virker sten og krystaller

Sten og krystaller virker de????

Sten og krystaller virker de? OG LOVEN OM SVINGNINGER:

Alt kan bevæge sig i kraft af svingninger – energi!

Alle energier/bevægelser, bringer de samme bevægelser frem i et andet legeme!

Det vil sige, at når vi har krystaller eller sten på os (som indeholder svingninger-energier), vil energierne fra disse sten og krystaller påvirke/fremkalde de samme svingninger i tanker, følelser, ja, endda helt ned på DNA-niveau.

Hver eneste af disse sten og krystaller indeholder og udstråler forskellige svingninger, disse vil påvirke os i forskellige grader, og påvirke os forskellige steder kroppen/følelserne/hjernen m.fl., med andre ord sætter de gang i de samme svingninger i vores kroppe, som de selv indeholder.

Det vil igen sige at hvis vi tager en sten – krystal der har kærlighedens energi i sig, vil denne sten – krystal aktiverer alt det der handler om kærlighed, og jo mere vi fyldes af denne energi/svingning/bevægelse, jo bedre, og kraftigere mærkes disse svingninger.

Det er med stor forskel, hvilke reaktioner man får, ved at bruge forskellige sten, vi er jo heldigvis forskellige individer, og handler/reagerer forskelligt, derfor vil samme sten/krystal virke forskelligt fra den ene til den anden. Under brugen af en sten, vil man kunne få det bedre, men du kan også opleve det modsatte (få dårlige drømme, svede, få mere ondt), DETTE ER BESTEMT IKKE FARLIGT!!! Det kan jo være der er noget der skal renses ud, FØR du er klar til at slippe det givne problem/smerte/kærlighed/ubalance mm.

Sten siges at kunne anvendes til alt, allergi, smerter, søvn, psyken, kreative evner mm., og psykiske/fysiske sygdomme.

Krystaller er blevet anvendt pga. deres helbredende egenskaber i tusindvis af år. Krystal Healing er en holistisk terapi, der behandler personen som helhed. Det er en supplerende behandling, der kan anvendes i forbindelse med medicinsk behandling (men kan ikke stå alene, lægelige råd skal følges).

Vores kroppe består af energi centre også kendt som Chakra. Når en eller flere af vores chakra er ude af balance eller blokeret, er vores krops naturlige strøm af energi forstyrret og dette forårsager fysiske / mentale / følelsesmæssige smerter samt træthed.

Krystallerne arbejder gennem vibrationer. Når krystallerne er placeret på et punkt eller rundt om på kroppen, aktiveres deres helbredende energi og re-balancerer / fjerner blokeringer i dette chakra.

Krystal healing/terapi er velegnet til mennesker / dyr i alle aldre – OG du behøver ikke at være “syg” for at drage fordel af den helbredende kraft i krystalterapien. En behandling gives liggende på en sofa eller sidder komfortabelt i en stol. Din Krystal terapeut, eller du selv placere krystallerne på og / eller omkring dig eller du kan holde krystallerne i dine hænder.

Under behandlingen vil du normalt føler dig dybt afslappet og søvnig. Følelser så som varme, prikken, kølighed kan undertiden mærkes. Du kan opleve alle, nogle eller ingen af disse fornemmelser enten under eller efter en krystal terapi behandlinger. Dette skyldes virkningerne af stimulerende energierne i hele kroppen og er en helt normal reaktion.

krystal Terapeuter/healere må IKKE diagnosticere og du skal altid kontakte egen læge ved sygdom.

Så, ja sten og krystaller indeholder svingninger, og det kan påvirke den psykiske & fysiske krop!

Køb dine sten og krystaller her i vores shop  <—– Kan købes hos Krystal & Healerhuset ved at trykke på navnet.

Vi gør yderligere opmærksom på, at sten og krystaller ikke er er medicin, og derfor ikke kan diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme.

Af juridiske hensyn oplyses, at sten og krystaller ikke har en videnskabeligt medicinal godkendelse

Dette blogindlæg er skrevet med det formål at informere og oplyse. De er på ingen måde ment som en erstatning for samarbejdet med læger og medicinske eller farmaceutiske myndigheder, nærmere tværtimod.

 

Shopping Cart