fbpx
Bjergkrystal power - energi og rensning af krop og sjæl

Sten og krystaller i hverdagen

Sten og krystaller i hverdagen

Sten og krystaller forbindes ofte med smykker, dem vi har om håndleddet, på fingrene, i øret eller om halsen samt Geologi, og det der sker – er under jorden, og det er helt korrekt, at sten og krystaller bruges i ringe og halskæder armbånd og andre smykker. og at de skabes ved komplicerede geologiske processer, hvorefter de bliver efterbehandlet.

Trolde – hekse – healere bruger dem

Der er så meget mere end det at vi blot bruger dem i smykker, som mange ikke har fået øjnene op for endnu, nemlig det faktum at de har været brugt i millioner af år, af “troldmænd eller hekse” i dag kaldet healere, til blandt andet afhængighed beskyttelse og sygdomme, og det er her vi syntes det bliver spændende, når vi ser på hvordan sten og krystaller påvirker vores fysiske og psykiske krop.

Sten og krystaller har nemlig særlige energier, der kan hjælpe dig på forskellige måder i gennem hele livet. Nogle af eksemplerne kan være hvis du har smerter, eller føler, at du er gået i stå, har brug for mere motivation, eller et skub så du kommer tilbage på rette vej. Måske det vil være en god idé at se nærmere på nogle af disse sten og krystaller, og her har vi gjort det nemt for dig, du kan nemlig bruge vores søgefelt øverst på siden til at søge efter f.eks. en speciel tilstand eller lidelse. Men husk at det som regel ikke er noget der helbreder dig hen over natten, selvom flere af vores kunder tidligere har beskrevet at det er en helt ny verden, og at de på mirakuløs vis har hjulpet dem. Det kan være en vej at gå, og prøve, hvis du ikke har prøvet det før.

Der er mange forskellige sten og krystaller

Der er hundredvis af forskellige sten og krystaller som blandt andet indeholder mineraler, og som hver især har deres helt unikke egenskab. Nogle hjælper dig med energien i hverdagen, andre kan give en større klarhed, mens endnu andre styrker relationen mellem dig og din partner/familien, nogle oplever det har virket på deres helbred, herunder gigt med videre. Du kan derfor med fordel gøre dig nogle tanker om, hvilke sten og krystaller du kan have behov for.

Hvis du har brug for energi til at overkomme hverdagen, eller en eksamen, kunne du f.eks. bruge en Citrin, hvis du har brug for at komme helt ned i gear og være i dig selv, kunne en rød Aventurin være en hjælp. Dog skal du hele tiden have for øje, at efterhånden som du får åbnet op for diverse blokeringer, ændres dine behov for sten og krystaller også, således ment at de sten og krystaller du vælger i dag, ikke nødvendigvis er de samme du har brug for om 1 år.

Hvor starter jeg hvis jeg ikke har prøvet det før? (Tryk blot på navnet for at købe stenene).

Nogle gange kan det være lidt svært, at finde lige det rigtige sted at starte, hvis du ønsker at omgive dig med flere krystaller i hver dag. Forskellige mennesker er lig med forskellige behov, og heldigvis er vi forskellige. Vi har dog tilladt os at nævne tre krystaller der er gode begynder sten Bjergkrystal Rosenkvarts & Ametyst. dette fordi de kan kombineres med hinanden også i samarbejde med andre sten og krystaller senere hen.

Rosenkvarts forbindes med kærlighed, ro og harmoni
Ametyst forbindes med power, beskyttelse og en rigtig drømme sten
Bjergkrystal: forbindes med at give energi og skabe balance i dig, skærpe dine sanser, renser dit aurafelt, healer og forstærker energien på alle andre sten og krystaller

Tak fordi du læste med her om sten og krystaller

Shopping Cart