Esoterisk Healing

Esoterisk healing

Vi vil forsøge at beskrive hvad healing er, og hvordan den kan udføres.

Esoterisk-Healing er en behandlingsmetode, som har været brugt i flere lande som Egypten, Kina, England, Danmark og flere i gennem tiden her arbejdes udfra et holistisk syn.

Energi er vi alle en del af det er omkring os og flyder igennem organer, celler og hormoner.. vi påvirkes alle af energien også  fra vores omgivelser, vores mentale tilstand påvirker den fysiske del og kan skabe ubalancer og ophobe sig til sygdomme og hermed er der ubalancer i vore energi.  Energien  flyder frit hos et rask menneske, men ved ubalancer skabes der blokeringer i vores system.      

 Ved healing lægger jeg hænderne forskellige steder på klientens krop for at overføre energi, som så vil placere sig der, hvor kroppen har brug for den. Der genskabes således balance i kroppens energier igen. De bedste resultater opnås efter flere behandlinger det er her forskelligt hvad der er brug for.

 

Hvornår har du brug for healing?:

Alle kan nyde godt af healing.

– Har du en skade?
– Er du lige blevet opereret?
– Ønsker du at sætte skub i personlig udvikling og mere kropsbevidsthed?
– Har du følelsesmæssige blokeringer
– Eller har du har brug for velvære og fornyet energi?
Så er healing lige noget for dig! Vi møder altid vores klienter lige præcis der hvor de er, og ønsker at skabe det mest behagelige behandlingsforløb til dig, i vores klinik, i fløng eller lige præcis der hvor du er, som fjernhealing.

Enhver behandling indledes altid med en samtale, og under behandlingen, der foregår liggende, i fuldt påklædt tilstand, vil modtageren ofte blive afslappet, og måske falde i søvn.

De fleste oplever under processen en prikkende varme eller kulde i kroppen. Således er healing effektiv til f.eks:

 • Muskel- og ledsmerter
 • Øre børn
 • Sports skader
 • Efterbehandling af operations gener
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Modvirkning af træthed og stress
 • Lindring af depression, angst og modløshed
 • Styrkelse af kropsbevidsthed og personlig udvikling
 • Beroligelse for døende og ved fødsler.
 • følelsesmæssige blokeringer
 • Altså alle fysiske og psykiske symptomer. Herunder:

  healing

  Allergier, angst, astmatiske tilstande, tankemylder, fibromyalgi, forhøjt/lavtblodtryk, betændelser, P.T.S.D, depression, hvis du mangler energi, psoreasis – slid og lede gigt, alt hormonelt, hovedpine migræne hortons klyngehovedpine, iskias problemer,  Tinnitus, div traumer.

Esoterisk-Healing kan foretages på personer i alle aldre, og understøtter f.eks. zoneterapi, kiropraktor- eller psykoterapibehandlinger. Metoden er ikke en religion og tilhører ikke nogen trosretning – et vigtigt element i processen er blot, at modtageren er åben over for at modtage hjælp. Vi tilbyder også fjern healing – for klienter, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede i vores klinik.

Pris for op til 45-60 min. 800 Kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *